Idrottsskolan 11

IFK Kungälv bandy

Vilken årskurs: 2:or

Träningstid: Lördagar 07:45-09:00 (08.00-09.00 på isen)

Plats: Skarpe Nord

Tränare: Jörgen Stjernström, telenummer:0703-96 40 69

Kontaktperson: Jörgen Stjernström, telenummer:0703-96 40 69, jorgen.stjernstrom@ifkkungalv.se

Vilket material behövs? Skridskor och hjälm med galler är obligatoriskt. Halsskydd eller tröja med hög krage och handskar är också bra att ha.

Benskydd rekommenderas eftersom barnen känner sig tryggare på isen då. Det går bra att hyra utrustning på Sporthyra i Kungälv för en billig peng.

Bollar och klubbor lånar vi ut men ta gärna med egna klubbor ni som har.

Tänk på att vi är utomhus och tränar i alla väder! Lite regn har aldrig stoppat oss så försök anpassa er efter vädret. Vi kommer röra oss mycket så ta inte på barnen mer än du själv skulle gjort inför ett träningspass.

Vilken typ av aktivitet har vi? Vi kommer köra bandyträning, anpassad till barnens förmåga såklart. Vi ska lära oss åka skridskor med rätt teknik, hålla och passa bollen och självklart spela match! Allt kommer som vanligt gå i lekens tecken så alla kommer känna sig delaktiga oavsett nivå.

Ytterligare information om klubben: http://www.ifkkungalv.se/

Md kung lvs kommun
Nyheter via RSS