Idrottsskolan 11

Nu är det nästan dags att börja!

Publicerad 2019-09-23 12:08
OBS viktig information!

Vi är mycket glada över att ge er och era barn ett varmt välkomnande till Kungälvs idrottsskola för åren 2019-2020.
Vi informerar er om att vi har publicerat grupperna på vår webbplats:

Ni kan se dessa grupper som en undermeny som finns längst upp till vänster på sidan. Gå sedan på rätt åldersgrupp (2:or eller 3:or). Därinne ligger sedan grupperna med djurnamn. Ni hittar namnen på era barn genom att klicka in er på grupperna och sedan titta under rubriken "gruppen".

När du hittat ditt barns grupp, så kan du också se alla aktiviteter med datum och tider under kalender.

Vi håller på att uppdateras vår hemsida, men i huvudmenyn på sidan, hittar du ett generellt schema med en lista för varje vecka och sport.

Vi tar tillfället i akt för att påminna dig om vårt uppstartsträff lördag 28 september kl. 18:00 i Kungälvs Idrottshall.

Där kommer barnen att få träffa de kompisar som de skall ha i sin grupp.

Alla som ska delta är mycket välkomna och vi är redan laddade med mycket energi och önskar att ni kan prova alla de olika sporter som Kungälvs kommun genom oss, erbjuder er

Md kung lvs kommun
Nyheter via RSS