Idrottsskolan 11

Dags att byta sport!

Publicerad 2019-11-06 08:29
Nu har det blivit dags att byta sport för alla barn. Alla grupper kommer att prova på nya aktiviteter under de 4 följande veckor.

Det är därför viktigt att ni noggrant tittar på alla träningspass som börjar nu. Kolla vilken tid och plats kommer era grupp att ha.

Ni kan se dessa grupper som en undermeny som finns längst upp till vänster på sidan. Gå sedan på rätt åldersgrupp (2:or eller 3:or). Därinne ligger sedan grupperna med djurnamn. Ni hittar namnen på era barn genom att klicka in er på grupperna och sedan titta under rubriken "gruppen".

När du hittat ditt barns grupp, så kan du också se alla aktiviteter med datum och tider under kalender.

I huvudmenyn på sidan, hittar du också ett generellt schema med en lista för varje vecka och sport.

Vi ser fram emot att träffa alla er!

Idrottsskolan, där vi alla är lika!

Md kung lvs kommun
Nyheter via RSS